♦ TuRKisH KLaNı ♦
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
♦ TuRKisH KLaNı ♦

♣ AiLemize HoşgeLdiniz ♣

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rapor edilen mesajlar ve Jadde forum bölümü Hk.

YazarMesaj
QhenadiE
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR

Cazibe : 5139
Şöhret : 6
Lakap : Lanedly

Rapor edilen mesajlar ve Jadde forum bölümü Hk. Empty
MesajKonu: Rapor edilen mesajlar ve Jadde forum bölümü Hk.   Rapor edilen mesajlar ve Jadde forum bölümü Hk. Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 8:02 pm

Merhaba;

Öncelikle rapor edilen mesajlar hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Forum içerisinde "Kurallar" çerçevesine uymayan postları GGC yönetimine rapor ederek bizlere daha çok yardımcı olmuş olursunuz. Dersiniz ki nasıl bu tür mesajları rapor edebilirim. Rapor edilecek olan mesajın sol bölümünde mor renkle işaretlendirilmiş olan ikonu kullanarak bize editlenmesi yada silinmesi gereken mesajları bildirebilirsiniz. Bunun yanı sıra rapor edilmiş konuları incelediğimde "Banım hala açılmadı", "Sorunum hala çözülmedi" gibi yersiz ve yönetimi yok yere meşgul edici raporlar Lütfen göndermeyiniz. Bunlar için Ticket sistemi mevcuttur sizlere en yakın zamanda ilgili konu için cevap gelicektir ve Ticket cevaplarınızı e-mail' inizden değil, Ticket sisteminden takip edin.

"Jadde Kullanım Rehberi" sadece yönetimin seçtiği ve uygun gördüğü konuların taşındığı bir bölümdür. Eğer oyuncular için yardımcı olucak "Rehber" konularınız varsa bunları "Oyun Rehberi" bölümüne açınız. Yönetim tarafından uygun görüldüğü taktirde " [REHBER] " başlığı eklenerek "Jadde Kullanım Rehberi" ne taşınacaktır. Lütfen bu konuda daha hassas olun.

Yönetim ile öneri ve şikayetleriniz için açılmış olan bölüm " Ar-Ge Bölümü" dür şikayetleriniz veya önerilerinizi "Çözüm Merkezi, Sizden Gelenler ve Genel Konular" bölümüne açmayınız yönetim tarafından her bölüm eksiksiz olarak incelenip gerekli olan işlemler tek tek yapılmaktadır.

"Genel Konular" bölümü Jadde ile ilgili "Patch bildirimi ve Oyuncuları bilgilendirmek" amaçlı açılmış bir bölüm olup bu bölüm ile ilgili konularınızı daha dikkatli olarak seçmenizi rica ediyoruz.

"Çözüm Merkezi" bölümü sorularınız, sorunlarınız ve çözümlerinizin sunulduğu bölümdür oyun ve forum ile ilgili sorunlarınızı bu başlık altında paylaşınız, üst üste sorununuzu farklı konularda paylaşmayın bu yönetimi tekrar tekrar aynı cevaba vermeye zorlamaktır ve bunun takibinde farklı yardım bekleyen arkadaşların çözüme ulaşmalarına engel olmaktır.

Jadde Resmi Facebook Sayfamız İlgili etkinlik ve duyruları buradan da takip edebilirsiniz.

konu ile ilgili soru ve sorunlarınız varsa bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

İlgi ve Alâkanız için teşekkürler.

Saygılarımla.......
QhenadiE
http://rockstargames.forumlari.net

Rapor edilen mesajlar ve Jadde forum bölümü Hk.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jadde Oyun Kuralları
» [Jadde] Oyuncu Davranışları ...
» Jadde’de VİP Ayrıcalığı başlıyor!
» Jadde en iyi Fotojeniğini seçmeye hazırlanıyor! [Ocak 2011]
»  Ocak sayılı Level dergisinde Jadde Sürprizi!