♦ TuRKisH KLaNı ♦
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
♦ TuRKisH KLaNı ♦

♣ AiLemize HoşgeLdiniz ♣

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

[Jadde] Oyuncu Davranışları ...

YazarMesaj
QhenadiE
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR

Cazibe : 5139
Şöhret : 6
Lakap : Lanedly

[Jadde] Oyuncu Davranışları ...  Empty
MesajKonu: [Jadde] Oyuncu Davranışları ...    [Jadde] Oyuncu Davranışları ...  Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 8:08 pm

Merhabalar ;

Biraz önce Jadde Nikah Salonunda bir nikaha şahit oldum.
Oyuncular arasında kişilere yakışmayan sözler, damat ve gelin adaylarına yapılan hakaret ve hareketlerden dolayı cidden kendimden utandım.
Bu tarz, kişilere yapılacak hakaret ve hareketlere kesinlikle ceza verilecektir. Fakat şu dönem içerisinde Kapalı testlerde bulunduğumuzdan tahmin edebilirsiniz ki bizim kullandığımız programlarda aynı şekilde test aşamasında. Bazı arkadaşların isimlerini not aldım ve gereken ceza programlar düzene oturtulduğunda verilecektir.

Beta aşamasındaki bir oyunda ceza uygulamasına gitmek gerçekten can sıkıcı fakat bu şekilde kişilerin onurlarını zedeleyici istenmeyen hareketlerde ısrar eden oyuncular cezalandırılacaklardır.

Oyunun test aşamasında bizlerle beraber oyunda olan arkadaşlarımdan ricam lütfen davranışlarınızda biraz daha dikkatli olunuz.Oyunun test aşamasında olması size istediğinizi yapma lüksü vermiyor. Karşınızdaki karakterlere yapmış olduğunuz hareketlerden sorumlu olduğunuzun bilincinde hareket ediniz.Bu ve buna benzer hakaret içeren hareket ve hakaret eden oyuncuların test hesapları kapatılacaktır.

İlginiz ve anlayışınız için Teşekkür Ederim.
Gm Qhenadie
Not: Oyun içerisinde QhenadiE adlı karakter benim karakterimdir bilginize.
http://rockstargames.forumlari.net

[Jadde] Oyuncu Davranışları ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jadde Oyun Kuralları
» Jadde’de VİP Ayrıcalığı başlıyor!
»  Ocak sayılı Level dergisinde Jadde Sürprizi!
» Jadde en iyi Fotojeniğini seçmeye hazırlanıyor! [Ocak 2011]
» Rapor edilen mesajlar ve Jadde forum bölümü Hk.